Blog Notes

Com fer un currículum en anglès

Com fer un currículum en anglès

Tots sabem l’important i essencial que és tenir un bon currículum vitae a l’hora de trobar una nova feina. Però, avui en dia, no hi ha prou amb redactar el nostre currículum en catalá: és més que recomanable comptar amb una versió en anglès.
No només ens servirà a l’hora de buscar feina a l’estranger, sinó que també ho requereixen moltes empreses nacionals que són de parla anglesa o que simplement ho valoren a l’hora d’escollir un candidat.
Òbviament si el que volem és treballar a l’estranger, redactar el nostre currículum en anglès serà un requisit fonamental, ja que les empreses internacionals ho sol·licitaràn.

Currículum Vitae i Resume
Un greu error que cometen moltes persones és limitar-se a traduir el currículum.
Quan redactes el teu currículum en anglès, no només has de canviar l’idioma, has de adaptar-te als criteris, normatives i característiques que tingui cada país. És per això que hauràs d’elaborar un document nou que s’adapti a les característiques d’aquest país.
Si el que vols és elaborar un currículum en anglès de la manera més professional i atractiva possible, hauràs de tenir en compte una sèrie de factors que mostrem a continuació.
Dades personals. Mai incloguis informació personal com la teva data de naixement, el teu estat civil o el DNI. En aquests països, aquest tipus d’informació es considera una possible font de discriminació. A més, els currículums en anglès es presenten sense fotografia. Recomanem que incloguis el teu nom complet, un telèfon o correu electrònic de contacte, i el teu lloc de residència.

Carta de presentació. Adjunta sempre una carta de presentació convincent i atractiva en la qual deixis molt clar el motiu pel qual creus que ets el candidat ideal. Específica quines són les teves habilitats i coneixements en relació al lloc, què és el que et va motivar a sol·licitar aquesta feina, etc. A la carta de presentació pots deixar una mica de banda l’objectivitat del currículum i ser una mica més subjectiu.
Divideix-lo en quatre parts. Escriu primer un apartat de dades personals amb un sumari, seguit d’un apartat amb la teva experiència laboral, un per l’educació que has rebut, i finalment, un que descrigui les teves habilitats (llengües que domines, habilitats socials, llicències de conduir, etc).
Inclou només la informació necessària. A diferència del currículum en espanyol, en aquest no hauries incloure informació que no estigui relacionada amb el lloc de treball. Es valoren aquells candidats que siguin directes, que sàpiguen oferir el que s’està buscant i facin el procés de selecció més senzill i ràpid.
Qualitat abans que quantitat. No oblidis que l’ideal és que el teu currículum ocupi una pàgina, dues com a màxim. Procura que tot estigui ben ordenat, clar i concís. Pots utilitzar títols i subtítols per estructurar cada apartat i que sigui més identificable. L’objectiu és fer la lectura el més senzilla possible: no utilitzis una lletra molt petita i estructura el teu currículum per paràgrafs no molt extensos.
Has de ser conscient que el teu currículum ha d’estar redactat de manera que resulti atractiu i cridi l’atenció del lector. També pots jugar amb el disseny del teu currículum per donar-li un toc més personal i diferenciar-te de la resta de candidats. ¡Realitza el teu currículum en anglès i no et perdis cap oportunitat laboral a l’estranger! 🙂

Visita la sección de Trabajo y Prácticas:http://learnworkexplore.com/sphome/trabajo-y-practicas/
Puedes enviar un email a info@learnworkexplore.com para obtener más información y enterarte de nuevos programas que esta en oferta o puedes llamar a Alicia al: 667 493 846 para + info.

CONTÁCTANOS para conocer más detalles!

  Llama a Alicia al +34 667 493 846 para más información o rellena el formulario y me pondré en contacto contigo

  Nombre *

  Email *

  Teléfono

  Mensaje

  [/vc_column_text]

  Previous
  Next